KÖP HJÄRTSTARTARE

           

Våra olika hjärtstartare:

ZOLL AED 3   

Hjärtstartaren är den senaste på marknaden från ZOLL. Unikt för denna hjärtstartare är att man lätt kan skifta till barnanpassning om ett barn drabbas av plötsligt hjärtstopp. Den har ett modernt utseende och en ny display där du kan se djupet på varje bröstkompression. Man får även hjäp med takten av en konstant metronom, så att du effektivt kan utföra kompressioner. Utöver dessa funkioner är även denna hjärtstartare utrustad med REAL CPR Help, du får alltså respons på om de bröstkomressioner du gör är av god kvalité. Den är enkel att använda och genom sin Wi-Fi funktion får du mail om status för hjärtstartaren.

Läs mer om vad som ingår och hur de olika abonnemangsalternativen ser ut under fliken ZOLL AED 3.

 

ZOLL AED Plus  

Den här hjärtstartaren har också utrustats med den unika funktionen REAL CPR Help, vilket innebär att du får feedback på de bröstkompressioner du utför. Den vägleder dig gällande takten så att du utför effektiva kompressioner. Den är enkel att äga och har låga driftskostnader då elektroder och batterier bara behöver bytas ut en gång på 10 år . Den här hjärtstartaren köper man utan abonnemang och därför tillkommer det inga månadskostnader.

Läs mer om hjärtstartaren under fliken ZOLL AED Plus.

 

Vid inköp av hjärtstartare krävs utbildning för all eller del av personal så att kompetensen finns i gruppen om man behöver använda hjärtstartaren. Det är viktigt att våga ingripa för att rädda liv.

Repetitionskurs rekommenderas vart annat år.

All utbildning i HLR och hjärtstartare som sker via Hjärt- och lungräddning Stockholm utförs av certifierad instruktör. Utbildad genom HLR-rådet.